Letná univerziáda SR

Generálny partner SPP – Neodmysliteľná súčasť LUSR 24

Slovenský plynárenský priemysel (SPP) je lídrom v oblasti energetiky na Slovensku a dlhodobo podporuje verejnoprospešné projekty a športové podujatia. Tento rok sa SPP stáva generálnym partnerom Letnej univerziády Slovenskej republiky 2024 (LUSR 24), ktorá bude patriť medzi najprestížnejšie akademické športové podujatia na Slovensku. Partnerstvo so spoločnosťou SPP prispeje k úspechu a hladkému priebehu tohto významného podujatia, na ktorom sa stretnú študenti z celej krajiny, aby preukázali svoje športové zručnosti a nadšenie pre aktívny životný štýl.

SPP a šport – spoločné hodnoty

SPP a LUSR 24 majú spoločné hodnoty, ako sú tímová práca, cieľavedomosť a odhodlanie prekonávať prekážky. Spoločnosť SPP dlhodobo podporuje projekty, ktoré vedú k zdravému a aktívnemu životnému štýlu. Podpora mladých športovcov a akademickej obce je jednou z kľúčových súčastí jej spoločenskej zodpovednosti.

Udržateľnosť a zodpovednosť

Ako generálny partner LUSR 24, SPP prichádza s posolstvom udržateľnosti a ochrany životného prostredia. Energetická spoločnosť dlhodobo propaguje environmentálne zodpovedné riešenia a vo svojej činnosti aktívne pracuje na znižovaní uhlíkovej stopy. Tento prístup je v súlade s cieľmi Univerziády, ktorá sa snaží viesť mladých ľudí k ekologickému zmýšľaniu a zodpovednému správaniu sa k prírode.

Podpora mládeže a akademického rozvoja

Letná univerziáda Slovenskej republiky 2024 je jedným z najvýznamnejších študentských podujatí na Slovensku, kde sa stretávajú najlepší mladí športovci z rôznych fakúlt a odborov. SPP prostredníctvom svojho partnerstva poskytuje podporu, ktorá umožňuje tieto talenty rozvíjať. Nejde len o finančnú pomoc, ale aj o vytváranie podmienok na organizáciu podujatí, ktoré posúvajú hranice univerzitného športu.

Spolupráca medzi SPP a LUSR 24 predstavuje príklad synergie medzi akademickou sférou a podnikateľským prostredím, ktorá môže viesť k rozvoju nielen športu, ale aj mladých lídrov v rôznych oblastiach.